Takimet Publike do të zhvillohen në datat:

6 Maj Durrës;

11 Maj Shkodër;

18 Maj Korçë;

25 maj Elbasan;

1 Qershor Tiranë;

9 Qershor Vlorë.

Së shpejti do të gjeni programet përkatëse për çdo takim, vendin dhe orën se ku do të organizohen.

 

 

viewer 100logo_mjaftembassy logol.jpg Publikimi i këtij materiali është mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura në këtë botim janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit. United State Flag