Ftojmë të gjithë të rinjtë të apasionuar pas artit grafik të bëhen pjesë e konkursit për posterin e fushatës”Unë votoj, Unë vendos”. Posteri më i mirë do të jetë imazhi i fushatës tonë edukuese dhe sensibilizuese kundër fenomenit të votimit familjar. Jepi krah kreativitetit tënd, bëhu ndryshimi që do. Që demokracia të funksionoj, duhet të jemi një shoqëri pjesëmarrëse, jo spektatore. Kush nuk voton sot, të mos pretendojë llogaridhënie nesër.

viewer 100logo_mjaftembassy logol.jpg Publikimi i këtij materiali është mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura në këtë botim janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit. United State Flag