Takimi radhes ne Devoll, Komuna Progër, Fshati Vranisht

Written by User User on . Posted in Lajme, Te reja

Takimin Publik të radhës së nismës “Voto, ti Vendos”, mbështetur nga Programi i Granteve të Vogla i Ambasadës Amerikane, organizuar në Devoll, Komuna Progër, Fshati Vranisht, ishte e ftuar Znj. Kozara Kati, Drejtore Ekzekutive e Qëndrës Shqiptare për të Drejtat e Njeriut e cila gjatë fjalës së saj, theksoi se: “…Në kushtetutën tonë, e cila është një ndër më të rejat në Europë, theksohet e drejta e votës si një ndër të drejtat më të rëndësishme. Votimi duhet të jetë individual dhe i fshehtë. Askush nuk duhet të vendosë për ju, dhe njëkohësisht ju nuk duhet të votoni në mënyrë të papërgjegjshme, sepse vota juaj përcakton të ardhmen tuaj për 4 vitet e ardhshme…

DSC_0682DSC_0688DSC_0673DSC_0670DSC_0711

 

DSC_0669DSC_0671DSC_0715 DSC_0716 DSC_0713

 

 

 

Trackback from your site.

Leave a comment

viewer 100logo_mjaftembassy logol.jpg Publikimi i këtij materiali është mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura në këtë botim janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit. United State Flag