Foto nga takimi ne qytetin e Peqinit

Written by User User on . Posted in Galeri Fotosh

946956_188733861281674_1947875996_n941668_188734027948324_35540148_n487555_188734107948316_16695758_n487555_188734107948316_16695758_n (2)293057_188734001281660_1111053399_n

312265_188733857948341_1683855785_n401791_188734211281639_916672986_n481691_188734291281631_851248459_n485514_188733937948333_2026885563_n168255_188733871281673_1383093245_n

970465_188734281281632_1651075023_n

Trackback from your site.

Leave a comment

viewer 100logo_mjaftembassy logol.jpg Publikimi i këtij materiali është mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura në këtë botim janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit. United State Flag